bestellen.html

Het bijzondere Ei van Mama Eend

Mama Eend gaat zo op in de paasdrukte, dat ze per ongeluk haar eigen bijzondere ei verstopt. Ga samen met de konijntjes Kobe, Kas en Kiki op avontuur tijdens de belangrijkste eierzoektocht ooit!


Kinderen zullen met plezier op zoek gaan naar de verborgen eieren in dit prachtige paasverhaal.


Doelgroep: eerste lezers / voorleesboek

Thema: vriendschap, zoekboek, Pasen

Illustraties: Heidi D’hamers • 32 pgs • 12,95 euro
bestellen.html

Een Sneeuwman met een Plan

Een sneeuwman rolt sneeuwballen. De ene na de andere. Alle dieren kijken toe en vragen zich af: 'Wat is hij toch van plan?' 'Wat gaat hij doen met al die sneeuw?' Het zal zeker iets heel bijzonders zijn...


Doelgroep: eerste lezers

Thema: vriendschap, dieren

Illustraties: Gunter Segers • 32 pgs • 12,95 euro
bestellen.html
Heikje Heks en haar vriendjesbestellen.html
Op een avond, als Melleke de slaap niet kan vatten en er zomaar wat op los fantaseert, leert ze onverwachts Heikje kennen. De twee meisjes worden hechte vriendinnen. Gaandeweg leert Heikje aan Melleke de knepen van het heksenvak, zoals fluffen dat eigenlijk toveren betekent. Ze neemt haar mee naar Heksenland, waar ze haar voorstelt aan tante Kaat, de beroemde kruidenheks.
Heikje kan alles. De tijd stop zetten bijvoorbeeld of de meester omtoveren in een kikker. Heikje heks is een echte deugniet, maar eentje van de goede soort. Op een echt deugnietje kun je nooit echt boos worden, toch.
Auteur Patricia de Landtsheer bezoekt wekelijks scholen met haar Heikje Heks-lezingen en workshops. In dit boek bundelt ze voor het eerst alle Heikje Heks-verhaaltjes. Met illustraties van Gunter Segers.
Auteur: Patricia de Landtsheer - • 152 pgs •  17,95 eurobestellen.htmlbestellen.html

De Eerste Kerst van Kleine Eend

Het is de allereerste Kerst van Kleine Eend, en ze wil dolgraag dat de Kerstbeer met zijn zak vol cadeautjes bij haar langskomt. Maar de Kerstbeer komt alleen langs bij goede eendjes, en Kleine Eend is niet zeker of ze dat wel geweest is. Kan ze nog iets goeds bedenken voor het Kerstavond is?


Doelgroep: eerste lezers / voorleesboek

Thema: vriendschap, zoekboek, Kerstmis


Illustraties: Heidi D’hamers • 32 pgs • 12,95 euroSomniyummailto:lesilespublishers@gmail.com?subject=Somniyum%20/%20niet%20meer%20verkrijgbaar

Een reis van een droom

Net wanneer haar laatste zekerheid haar door de vingers glipt, krijgt een tienermeisje het lot van al onze dromen in handen.

Somniyum - Een reis van een droom is een zinderende roman van creativiteitsexpert Karl Raats en topillustrator Jan Bosschaert die jongeren van 11 tot 99 meeneemt naar het rijk aan de andere kant van de slaap, tot bij de bron van onze creativiteit.


Auteur Karl Raats - Illustrator Jan Bosschaert • 256 pgs
http://livepage.apple.com/bestellen.html

Ontdek een verhaal achter onze kleren. Een avontuur over Kato, katoen en een vriendschap in Amerika.


Kato, wordt tien jaar. Voor haar verjaardag heeft opa een fantastisch cadeau bedacht: Kato krijgt twee schapen, waar ze voortaan zelf mag voor zorgen, èn een grote reis erbovenop. Opa wil zijn kleindochter in contact brengen met de rijkdom die onze aarde bezit.


Doelgroep: leerlingen tweede graad

Thema: kleding, vriendschap

Illustraties: Gunter Segers • 64 pgs • 12,95 euro

Helki

Mien en Kobe zijn de achterkleinkinderen van Omi. Omi is 93 jaar. Ze woont in een rusthuis, is reuze actief en houdt van wandelen in de tuin.

Maar de directeur van het rusthuis wil uitbreiden, de tuin moet weg. Protestacties halen niets uit, de werken gaan toch door.

Tot er in een kuil iets gevonden wordt. Iets dat alles zal veranderen…


Doelgroep: leerlingen derde graad

Thema: elektronica, rusthuis, vriendschap, Congo

Illustraties: Gunter Segers • 64 pgs • 12,95 euro

De Kuil